Personal training is voor iedereen

Personal training is voor iedereen

Heeft u lichamelijke klachten, zonder medische oorzaak? Wilt u meer energie en een betere conditie? Wilt u overgewicht kwijt of juist voorkomen? Weet u niet goed wat voor u de juiste training is of ontbreekt de motivatie om door te zetten? Dan is sporten onder begeleiding van een personal trainer de oplossing!

Vindt u uw gezondheid belangrijk?

Sporten is gezond, dat weten we allemaal. Toch is het voor velen lastig om regelmatig te (blijven) bewegen en het goede voornemen vol te houden. Vaak komt dit door het ontbreken van de juiste begeleiding waardoor het gewenste resultaat uitblijft omdat u niet goed weet wat de beste training of juiste voeding is. Na verloop van tijd haakt u af en beweegt u steeds minder. Zonde van uw inspanningen en zonde van uw dure sportabonnement.

Een personal trainer kan ik niet betalen…

Het inhuren van een personal trainer lijkt financieel wellicht niet voor iedereen weggelegd maar het tegendeel is waar. Want door de persoonlijke begeleiding, motivatie en kennis van zaken boekt u sneller resultaat waardoor u de voordelen van regelmatig bewegen sneller ervaart en uw persoonlijke doelen worden bereikt. Wanneer er resultaat wordt geboekt dan is dat natuurlijk onbetaalbaar.

Voordelen van een personal trainer:
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Deskundigheid / persoonlijke aandacht
  • Uitdagend en gevarieerd
  • Sneller resultaat
  • Helpt bij het kiezen van de juiste voeding
  • Geeft mentale ondersteuning

 

Sporten met een personal trainer is geheel afgestemd op uw agenda en vindt plaats op een door u gewenste locatie. In de sportschool, lekker in de buitenlucht, bij u thuis of op het werk.